TÄRYJUNTTA LT6005B 11" L280 IN

TÄRYJUNTTA LT6005B 11" L280 IN

Tuotenumero: 9678545-02 | Ei varastossa
Kysy hinta  
Tervetuloa tutustumaan tuotteeseen liikkeessämme!

LT 6005

LT 6005 on tasapainotettu ja tehokas juntta, joka on tarkoitettu rakeisen maa-aineksen ja koheesiomaa-aineksen (kuten saven ja siltin) tehokkaaseen tiivistykseen. Erinomainen tiivistykseen ojissa ja muissa kapeissa tiloissa, kuten pylväiden ja putkien ympärillä. Koneessa on uusin Honda GXR120 -moottori, joka on suunniteltu erityisesti junttiin. Juntta takaa loistavan hallittavuuden, alhaisen melutason ja pienet päästöt.

Ominaisuudet

Tehokkaat tiivistyskoneet

Tehokas tiivistys tehokkaalla Honda-moottorilla, joka on asennettu kompaktiin, kestävään runkoon ja joka toimii nopeasti ja suurella iskuvoimalla.

Erinomainen ergonomia

Keveys, yksi nostokohta ja ohjauskaaren rullat helpottavat käsittelyä paikan päällä. Kuljetuspyöräsarja on saatavilla lisävarusteena.

Helppo siirtää

Kolmiasentoinen kaasuvipu (joutokäynti, täysi käyntinopeus, seis) myös estää vuodot sulkemalla polttoaineletkun. Tasapainoinen rakenne takaa loistavan pidon ja hallittavuuden.

Helppo huoltaa

Kaikki huoltokohteet, kuten öljytason tarkistus (moottori ja jalka) sekä ilmansuodattimen puhdistus ja vaihto, ovat helposti ulottuvilla. Sisältää tuntilaskurin, ilmansuodattimen ilmaisinanturin ja öljyn varoitusvalon.

Tekniset tiedot

Moottori
Motor/engine model 4-stroke air-cooled
Teho 2.8 kW
Pakokaasupäästöt (CO2 EU ) 674 g/kWh
Polttoainetyyppi Petrol
Tekniset tiedot
Nopeus 16.5 m/min
Mitat
Paino 70 kg
Ääni- ja melutaso
Äänentehotaso, taattu (LWA) 106 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla 92 dB(A)