Palautus ja peruutus­ehdot

Kuluttajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa etäkaupassa tekemänsä tilaus tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on erikseen etukäteen ilmoitettava palautuksesta/peruutuksesta myyjälle. Pelkkä tavaran takaisin lähettäminen tai lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Tavaran palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä.

Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut.

Tuotteen hinta palautetaan täysimääräisenä, mikäli tuote on edelleen täysin myyntikuntoinen. Jos mahdollista, tuote tulee olla alkuperäispakkauksessaan. Käytetyn tuotteen hyvityksestä myyjällä on oikeus vähentää sen arvonalennusta vastaava summa. Alla tarkemmat ohjeet palautustoimenpiteistä.

Verkkokauppa ei palauta tilauksen lähettämisestä syntyneitä alkuperäisiä toimituskuluja, sen sijaan palautuslähetyksen voi jättää maksutta postin toimipaikkoihin tai siihen postin pakettiautomaattiin, josta toimitus on alun perin noudettu. Tuotteen voi palauttaa maksutta myös Lahden Traktorivarusteen myymälään.

Palautusohjeet:

Palautukset ja reklamaatiot tehdään Myyjän asiakaspalveluun.

1. Ota yhteys asiakaspalveluumme

Ilmoita aina yhteystietosi nimi osoite puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi. Tarkemmat tiedot kohdasta reklamaatiot.

nettikauppa@ltv.fi

Puh: 0104205516

Puhelinpalvelu toimii arkisin 8:00-16:00 ja lauantaisin 9:00-14:00

2. Pakkaa tuote/tuotteet

Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Käytä mieluiten pakkausta, jossa tuote on lähetetty sinulle.

3. Vie paketti postiin / lähettäjänä toimineen jälleenmyyjän myymälään

Vie palautus postin toimipisteeseen asiakaspalautuksena ja mainitse lähetyksen mukana tulleessa palautusohjeessa mainittu kuljetussopimustunnus. Tunnuksella lähetys ohjautuu vastaanottajan maksettavaksi, palautuskulu peritään sinulta hyvityksen yhteydessä.

Voit palauttaa tavaran myös siihen postin pakettiautomaattiin, josta toimitus on alun perin noudettu käyttämällä samaa lokerokoodia kuin noutaessasi tilausta.

Säilytä palautuksesta saatu kuitti. Tavaran lähetys on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä.

Paketin voi palauttaa maksutta viemällä sen palautusohjeessa ja tilausvahvistuksessa ilmoitetun jälleenmyyjän myymälään.

Kun Myyjä on vastaanottanut ja käsitellyt palautuksen, se kuitataan peruutetuksi, jonka jälkeen palautussumma hyvitetään asiakkaan käyttämän maksutavan kautta.

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Myyjän Verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Tällaisesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.